Lenterolletjes met garnalen en nectarines

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g grote gekookte en gepelde roze garnalen
- 2 nectarines
- 2 little gemslaharten
- 50 g geroosterde en gezouten pinda’s
- 125 g rijstnoedels
- 8 feuilles rijstvellen
- 1 bussel munt
- 1 bussel koriander
- 2 el rietsuiker (voor de saus)
- 5 cl tamari Saitaku sojasaus zonder gluten (voor de saus)
- 1 rode peper (voor de saus)
- 3 cm gember (voor de saus)
- 2 stengelen citroengras (voor de saus)
- 200 g grote gekookte en gepelde roze garnalen
- 2 nectarines
- 2 little gemslaharten
- 50 g geroosterde en gezouten pinda’s
- 125 g rijstnoedels
- 8 feuilles rijstvellen
- 1 bussel munt
- 1 bussel koriander
- 2 el rietsuiker (voor de saus)
- 5 cl tamari Saitaku sojasaus zonder gluten (voor de saus)
- 1 rode peper (voor de saus)
- 3 cm gember (voor de saus)
- 2 stengelen citroengras (voor de saus)