Last call
door Manuel Wouters
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Dranken
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 1 Porties
- 1 eiwit
- 1 braambes
- 1 schijfje citroen
- 1 aardbei
- 4 cl vers citroensap
- 3,5 cl Uppercut Dry Gin
- 1 cl Elixir d’Anvers
- 3 cl Green Jasmin tea siroop
- ijsblokje
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1986053100328100000
F2017082300005620000
F2009051800357500000
S2011021400252980000
Laad nog 2 producten
Begin met koken
- Doe alle ingrediënten in een met ijs gevulde Boston shaker en shake krachtig.
- Zeef de cocktail in het tumblerglas met ijsblokjes.
- Garneer met braambes, citroen en aardbei.
Kooktip
- Shake je cocktail eerst gedurende ± 2 min zonder ijs en dan 10 sec mét ijs voor mooi zacht schuim.
- Hoe maak je Green Jasmin tea siroop? Neem 4 zakjes jasmijnthee en laat die 5 min trekken in ½ l heet water. Verwijder de theezakjes en voeg er 1 kg griessuiker aan toe en roer enkele minuten tot de suiker is opgelost. Giet de siroop in een fles met dop en bewaar niet langer dan 14 dagen in de koelkast.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Overig
Lente,Zomer
Dranken
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1986053100328100000
F2017082300005620000
F2009051800357500000
S2011021400252980000
Laad nog 2 producten