Lasagne van zalm en courgettes
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
3 op 5Gluten vrij
Moederdag
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 1 zakje courgettes (diepvries)
- 2 eetlepels gegrilde pijnboompitten
- 1 eetlepel dragon (diepvries)
- peper & zout
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel tapenade (versafdeling)
- 2 zalmfilets (diepvries)
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2016060800327760000
Reeds in je keuken
S2021060800553730000
Begin met koken
- Rooster de courgettes in een beetje olijfolie in de grillpan. Kruid met peper en zout en laat afkoelen.
- Snijd de ontdooide zalmfilets in dunne schijven. Laat ze marineren in een weinig olijfolie en de dragon. Voeg peper en zout toe.
- Meng de tapenade met een eetlepel olijfolie.
- Wissel een laag courgettes af met een laag zalm. Herhaal dit drie keer. Werk af met de tapenade en de pijnboompitten.
Kooktip
Om alle goede eigenschappen (vitamines, mineralen) te behouden, kies je voor een snelle bereiding in de microgolfoven, in de stomer (om de authentieke smaak en textuur te behouden) of in de wok om de smaken tot hun recht te laten komen. Drie bereidingswijzen waarbij geen vetstoffen toegevoegd moeten worden.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Gluten vrij
Moederdag
Diner
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2016060800327760000
Reeds in je keuken
S2021060800553730000