1
Rooster de courgettes in een beetje olijfolie in de grillpan. Kruid met peper en zout en laat afkoelen.
2
Snijd de ontdooide zalmfilets in dunne schijven. Laat ze marineren in een weinig olijfolie en de dragon. Voeg peper en zout toe.
3
Meng de tapenade met een eetlepel olijfolie.
4
Wissel een laag courgettes af met een laag zalm. Herhaal dit drie keer. Werk af met de tapenade en de pijnboompitten.
1
Rooster de courgettes in een beetje olijfolie in de grillpan. Kruid met peper en zout en laat afkoelen.
2
Snijd de ontdooide zalmfilets in dunne schijven. Laat ze marineren in een weinig olijfolie en de dragon. Voeg peper en zout toe.
3
Meng de tapenade met een eetlepel olijfolie.
4
Wissel een laag courgettes af met een laag zalm. Herhaal dit drie keer. Werk af met de tapenade en de pijnboompitten.