Klik, shop en haal gratis op!Ja, je hoort het goed: vanaf nu áltijd GRATIS collect!

Recept zoekresultatenLasagne van kabeljauw met mosselen
Recept zoekresultatenLasagne van kabeljauw met mosselen
Delhaize logo
  • Lasagne van kabeljauw met mosselen
    A

Lasagne van kabeljauw met mosselen

Lasagne van kabeljauw met mosselenA
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 250 g lasagneblaadje
  • 300 g kabeljauwstaartfilet
  • 200 g mosselvlees
  • 500 g juliennemix Delhaize
  • 300 g verse spinazie
  • 150 g geraspte mozzarella
  • 1 el Blanc de blancs
  • 80 g maiszetmeel Delhaize
  • 2 visbouillonblokje
  • 4 el olijfolie
  • peper
  • zout
  • 1 dl water
  • 250 g lasagneblaadje
  • 300 g kabeljauwstaartfilet
  • 200 g mosselvlees
  • 500 g juliennemix Delhaize
  • 300 g verse spinazie
  • 150 g geraspte mozzarella
  • 1 el Blanc de blancs
  • 80 g maiszetmeel Delhaize
  • 2 visbouillonblokje
  • 4 el olijfolie
  • peper
  • zout
  • 1 dl water

Begin met koken

1
Verwarm de oven voor op 180°C. Roerbak de juliennegroentjes met een flinke scheut olijfolie. Kruid ze met peper en zout. Voeg 1 liter water, twee visbouillonblokjes en een scheutje witte wijn toe. Kruid met peper en zout, breng aan de kook en voeg maiszetmeel toe. Laat zachtjes inbinden. Laat de mosselen uitlekken en voeg ze toe aan de saus. Kruid af naar smaak.
2
Blancheer de spinazie: kook ze kort in gezouten water en spoel ze met koud water. Laat ze uitlekken en snij ze. Wring ze goed uit.
3
Snij de kabeljauw in blokjes.
4
Doe een laagje saus in een ovenschotel en leg er een laagje lasagneblaadjes over. Vervolg met opnieuw een laagje saus, de kabeljauw en lasagneblaadjes. Voeg daarna opnieuw een laagje saus en spinazie toe. Kruid met peper en zout en bedek opnieuw met een laagje lasagneblaadjes. Sluit af met een laatste laagje saus en strooi er mozzarella over. Plaats een halfuurtje in de oven.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Roerbak de juliennegroentjes met een flinke scheut olijfolie. Kruid ze met peper en zout. Voeg 1 liter water, twee visbouillonblokjes en een scheutje witte wijn toe. Kruid met peper en zout, breng aan de kook en voeg maiszetmeel toe. Laat zachtjes inbinden. Laat de mosselen uitlekken en voeg ze toe aan de saus. Kruid af naar smaak.
2
Blancheer de spinazie: kook ze kort in gezouten water en spoel ze met koud water. Laat ze uitlekken en snij ze. Wring ze goed uit.
3
Snij de kabeljauw in blokjes.
4
Doe een laagje saus in een ovenschotel en leg er een laagje lasagneblaadjes over. Vervolg met opnieuw een laagje saus, de kabeljauw en lasagneblaadjes. Voeg daarna opnieuw een laagje saus en spinazie toe. Kruid met peper en zout en bedek opnieuw met een laagje lasagneblaadjes. Sluit af met een laatste laagje saus en strooi er mozzarella over. Plaats een halfuurtje in de oven.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 444; energie (kCal): 106; vetten (g): 4,3; verzadigde vetten (g): 1,4; koolhydraten (g): 10,6; suikers (g): 1,5; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 6,2; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 611,83
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 444; energie (kCal): 106; vetten (g): 4,3; verzadigde vetten (g): 1,4; koolhydraten (g): 10,6; suikers (g): 1,5; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 6,2; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 611,83
Italiaans
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Pasta | Lasagna | Volkoren | Bio
Delhaize Pasta | Lasagna | Volkoren | Bio
250 gr
Bio
    1
    65
    Kabeljauwfilet | IJsland
    Delhaize Kabeljauwfilet | IJsland
    +/- 330 gr
    2de tegen -40%
    +/-€
    8
    08
    Hangcultuur mosselen | Zeeuws
    Delhaize Hangcultuur mosselen | Zeeuws
    1 kg
    5
    99
    Soepgroenten | Julienne
    Delhaize Soepgroenten | Julienne
    500 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    0
    85
    Spinazie | Bio
    Delhaize Spinazie | Bio
    300 gr
    Bio
      3
      49
      Mozzarella | Mini-bolletjes
      Galbani Mozzarella | Mini-bolletjes
      150 gr
      2
      59
      Lillet Wit | 17¨% alc
      Lillet Lillet Wit | 17¨% alc
      75 cl
      - €3
      11
      99
      €14,99
      Bindmiddel | Maiszetmeel, voor uw sauzen en gebak | 400 g
      Maizena Bindmiddel | Maiszetmeel, voor uw sauzen en gebak | 400 g
      400 gr
      2
      69
      Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes
      Knorr Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes
      12 x 10 gr
      3
      09

      Reeds in je keuken

      Olijfolie | Culinaire
      Delhaize Olijfolie | Culinaire
      50 cl
      5
      39
      Kruiden | Peper | Mix
      Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
      41 gr
      -50% voor 3
      4
      29
      Kruiden | Zout | Berg | Molen
      Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
      140 gr
      -50% voor 3
      6
      35
      Mineraalwater | Niet bruisend | PET
      Spa Mineraalwater | Niet bruisend | PET
      6 x 1 l
      2=gratis levering
      4
      45
      Totaal:
      +/-€43,42

      Deze recepten kan je ook leuk vinden