Lasagne met zeevruchten
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldHoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 Porties
4 Porties
- 1 zakje mengeling zeevruchten (diepgevroren)
- 500 g tomatensaus voor spaghetti van Delhaize
- 1/2 pak Bertagni-lasagnebladen
- paneermeel
- 500 g bechamelsaus (Sterilgada)
- 2 e.l. olijfolie
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2009011200296810000
S2022051000297030000
S2019080700288770000
S1999041500043060000
F2014051900148000000
Reeds in je keuken
S2021060800553730000
Begin met koken
Bereidingstijd: 40 min.
- Ontdooi de zeevruchten en vermeng ze met de bechamelsaus.
- Vul de bodem van een ovenschotel met een laag zeevruchten met bechamelsaus, bedek met een laag lasagnebladen en bedek het geheel met tomatensaus.
- Herhaal deze werkwijze tot alle ingrediënten op zijn.
- Eindig met een laag bechamelsaus en bestrooi deze met een beetje paneelmeel. Laat gedurende 25 minuten garen in een oven van 200°C.
- Dien warm op, met een salade.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Diner
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2009011200296810000
S2022051000297030000
S2019080700288770000
S1999041500043060000
F2014051900148000000
Reeds in je keuken
S2021060800553730000