1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Ontdooi de zeevruchten en vermeng ze met de bechamelsaus.
3
Vul de bodem van een ovenschotel met een laag zeevruchten met bechamelsaus, bedek met een laag lasagnebladen en bedek het geheel met tomatensaus.
4
Herhaal deze werkwijze tot alle ingrediënten op zijn.
5
Eindig met een laag bechamelsaus en bestrooi deze met een beetje paneelmeel. Laat gedurende 25 min. garen in de oven.
6
Dien warm op, met een salade.
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Ontdooi de zeevruchten en vermeng ze met de bechamelsaus.
3
Vul de bodem van een ovenschotel met een laag zeevruchten met bechamelsaus, bedek met een laag lasagnebladen en bedek het geheel met tomatensaus.
4
Herhaal deze werkwijze tot alle ingrediënten op zijn.
5
Eindig met een laag bechamelsaus en bestrooi deze met een beetje paneelmeel. Laat gedurende 25 min. garen in de oven.
6
Dien warm op, met een salade.