Recept zoekresultatenLamstajine met olijven, artisjokken en kikkererwten
Recept zoekresultatenLamstajine met olijven, artisjokken en kikkererwten
Delhaize logo
A

Lamstajine met olijven, artisjokken en kikkererwten

Lamstajine met olijven, artisjokken en kikkererwtenA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 210 g artisjokbodems (uit blik, uitgelekt gewicht)
  • groene pepers in bokaal, zacht of pikant (voor de afwerking)
  • 4 e.l. olijfolie
  • verse tijm
  • 1 kl komijnpoeder
  • 1 el ras-el-hanout
  • 1 kl gedroogde pilipili in ringetjes
  • 1,9 dl lamsfond (uit bokaal)
  • 1 teentje knoflook
  • 800 g gepelde tomaten (uit blik)
  • 180 g ontpitte zwarte olijven (uit blik, uitgelekt gewicht)
  • 240 g kikkererwten (uit blik, uitgelekt gewicht)
  • 800 g Keltische lamsribbetjes
  • 4 kardemompeulen
  • koriander of platte peterselie (voor de afwerking)
  • zure room (voor de afwerking)
  • peper
  • 2 rode ajuinen
  • 1 citroen
  • 3 lange rode paprika's
  • 210 g artisjokbodems (uit blik, uitgelekt gewicht)
  • groene pepers in bokaal, zacht of pikant (voor de afwerking)
  • 4 e.l. olijfolie
  • verse tijm
  • 1 kl komijnpoeder
  • 1 el ras-el-hanout
  • 1 kl gedroogde pilipili in ringetjes
  • 1,9 dl lamsfond (uit bokaal)
  • 1 teentje knoflook
  • 800 g gepelde tomaten (uit blik)
  • 180 g ontpitte zwarte olijven (uit blik, uitgelekt gewicht)
  • 240 g kikkererwten (uit blik, uitgelekt gewicht)
  • 800 g Keltische lamsribbetjes
  • 4 kardemompeulen
  • koriander of platte peterselie (voor de afwerking)