Dal van biolinzen met kerrie
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Lamsbout | Met been | Celtic
+/- 1,4 kg
+/-€28,69
France - Sud Ouest
Bergerac Sec Wit
75 cl
€3,99
Fundo
Fond | Kalf
20 cl
€3,89
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Santa Maria
Kruiden | Kruidnagel
24 gr
€5,35
Santa Maria
Kruiden | Laurierblad
16 gr
€6,55
Delhaize
Aubergine | 1Stuk
1 st
€1,25
Delhaize
Look | Netje | Bio
100 gr
€1,19
Delhaize
Olijfolie | Culinaire
50 cl
€5,15
Bereidingstijd: 10 min + baktijd 4 u
Toon:
Delhaize
Lamsbout | Met been | Celtic
+/- 1,4 kg
+/-€28,69
France - Sud Ouest
Bergerac Sec Wit
75 cl
€3,99
Fundo
Fond | Kalf
20 cl
€3,89
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Santa Maria
Kruiden | Kruidnagel
24 gr
€5,35
Santa Maria
Kruiden | Laurierblad
16 gr
€6,55
Delhaize
Aubergine | 1Stuk
1 st
€1,25
Delhaize
Look | Netje | Bio
100 gr
€1,19
Delhaize
Olijfolie | Culinaire
50 cl
€5,15