Recept zoekresultatenKramiekpunten met mousse van ganzenlever
Delhaize logo
  • Kramiekpunten met mousse van ganzenlever
Kramiekpunten met mousse van ganzenlever

Kramiekpunten met mousse van ganzenlever

Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

12 porties
  • 80 g ganzenlever “365”
  • 8 cl verse room
  • 3 sneden kramiekbrood
  • rode bessen voor de afwerking (facultatief)
  • kervel voor de afwerking
  • 80 g ganzenlever “365”
  • 8 cl verse room
  • 3 sneden kramiekbrood
  • rode bessen voor de afwerking (facultatief)
  • kervel voor de afwerking

Begin met koken

1
Snij de ganzenlever in stukken. Laat ze in de room smelten op zacht vuur. Giet de bereiding in een smal recipiënt, mix en laat afkoelen. Zet 2 uur in de koelkast.
2
Klop de bereiding op tot een luchtige mousse.
3
Rooster de sneden kramiek, snij ze diagonaal in 4. Gebruik 2 lepeltjes om de mousse op de kramiekpunten te leggen.
4
Werk eventueel af met rode bessen en kervel.
5
Wacht niet te lang om te serveren.
1
Snij de ganzenlever in stukken. Laat ze in de room smelten op zacht vuur. Giet de bereiding in een smal recipiënt, mix en laat afkoelen. Zet 2 uur in de koelkast.
2
Klop de bereiding op tot een luchtige mousse.
3
Rooster de sneden kramiek, snij ze diagonaal in 4. Gebruik 2 lepeltjes om de mousse op de kramiekpunten te leggen.
4
Werk eventueel af met rode bessen en kervel.
5
Wacht niet te lang om te serveren.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Eindejaar,Romantisch diner
Overig
Hapjes