1
Snij de ganzenlever in stukken. Laat ze in de room smelten op zacht vuur. Giet de bereiding in een smal recipiënt, mix en laat afkoelen. Zet 2 uur in de koelkast.
2
Klop de bereiding op tot een luchtige mousse.
3
Rooster de sneden kramiek, snij ze diagonaal in 4. Gebruik 2 lepeltjes om de mousse op de kramiekpunten te leggen.
4
Werk eventueel af met rode bessen en kervel.
5
Wacht niet te lang om te serveren.
1
Snij de ganzenlever in stukken. Laat ze in de room smelten op zacht vuur. Giet de bereiding in een smal recipiënt, mix en laat afkoelen. Zet 2 uur in de koelkast.
2
Klop de bereiding op tot een luchtige mousse.
3
Rooster de sneden kramiek, snij ze diagonaal in 4. Gebruik 2 lepeltjes om de mousse op de kramiekpunten te leggen.
4
Werk eventueel af met rode bessen en kervel.
5
Wacht niet te lang om te serveren.