Recept zoekresultatenKramiekpunten met mousse van ganzenlever
Delhaize logo
  • Kramiekpunten met mousse van ganzenlever

Kramiekpunten met mousse van ganzenlever

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Eindejaar,Romantisch diner
Hapjes
Kramiekpunten met mousse van ganzenlever

Ingrediënten voor 12 Porties

12 Porties
  • 2 sneden sneden ganzenlever “365” (80 g)
  • 8 cl verse room
  • 3 sneden kramiekbrood
  • rode bessen voor de afwerking (facultatief)
  • kervel voor de afwerking

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Room 20%
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    20 cl
    3,55 €/l
    €0,71
    F2015112500153100000
  • Begin met koken

    1. Snij de ganzenlever in stukken. Laat ze in de room smelten op zacht vuur. Giet de bereiding in een smal recipiënt, mix en laat afkoelen. Zet 2 uur in de koelkast.
    2. Klop de bereiding op tot een luchtige mousse.
    3. Rooster de sneden kramiek, snij ze diagonaal in 4. Gebruik 2 lepeltjes om de mousse op de kramiekpunten te leggen. Werk eventueel af met rode bessen en kervel.
    4. Wacht niet te lang om te serveren.

    Kooktip

    Kramiek is sneller geroosterd dan gewoon brood: pas de tijd van de broodrooster aan.

    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Eindejaar,Romantisch diner
    Overig
    Hapjes
    • Kramiekpunten met mousse van ganzenlever

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Room 20%
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    20 cl
    3,55 €/l
    €0,71
    F2015112500153100000