Knolselder in de oven met krab

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g verse kaas Werbomont
- 100 g boter
- 6 el koolzaadolie
- 20 g tijm
- 20 g bieslook
- 1 grote krab
- 4 ansjovisfilets, in olie
- 1 kleine knolselder
- 1 limoen bio
- 1 brood ‘Le Fermier’ (wit of bruin, naar keuze)
- 2 teentjes knoflook
- peper van de molen
- fleur de sel
- grof zeezout
- 250 g verse kaas Werbomont
- 100 g boter
- 6 el koolzaadolie
- 20 g tijm
- 20 g bieslook
- 1 grote krab
- 4 ansjovisfilets, in olie
- 1 kleine knolselder
- 1 limoen bio
- 1 brood ‘Le Fermier’ (wit of bruin, naar keuze)
- 2 teentjes knoflook
- peper van de molen
- fleur de sel
- grof zeezout