1
Giet het sap van de halve citroen in een diep bord en voeg er 5 cl water aan toe.
2
Snijd de ongeschilde appel in fijne plakjes. Leg die in het bord, roer zorgvuldig door elkaar en laat enkele minuten weken.
3
Hak ondertussen de selder fijn. Breek de noten in kleinere stukken. Was de slablaadjes en dep ze voorzichtig droog met keukenpapier.
4
Laat de plakjes appel uitlekken en verdeel ze over 1 of 2 lunchboxen, samen met de rest van de ingrediënten. Giet een beetje vinaigrette met honing en mosterd in een afzonderlijk potje. Bewaar in de koelkast.
5
Meng de salade met de vinaigrette net voor je gaat eten. Lekker met brood erbij.
1
Giet het sap van de halve citroen in een diep bord en voeg er 5 cl water aan toe.
2
Snijd de ongeschilde appel in fijne plakjes. Leg die in het bord, roer zorgvuldig door elkaar en laat enkele minuten weken.
3
Hak ondertussen de selder fijn. Breek de noten in kleinere stukken. Was de slablaadjes en dep ze voorzichtig droog met keukenpapier.
4
Laat de plakjes appel uitlekken en verdeel ze over 1 of 2 lunchboxen, samen met de rest van de ingrediënten. Giet een beetje vinaigrette met honing en mosterd in een afzonderlijk potje. Bewaar in de koelkast.
5
Meng de salade met de vinaigrette net voor je gaat eten. Lekker met brood erbij.