• Kip en spaghetti met verse druiven
    Nutri-Score B

Kip en spaghetti met verse druiven

door Jelle Beeckman
Kip en spaghetti met verse druivenB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 kippenbouten
  • 1 ui
  • 200 g witte druiven
  • 3 takjes krulpeterselie
  • 2 takjes tijm
  • 400 g spaghetti
  • 2 dl volle room
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 10 cl droge witte wijn
  • 1,5 dl kippenbouillon
  • 1 kl mosterd
  • 15 g boter
  • zout
  • peper
  • 4 kippenbouten
  • 1 ui
  • 200 g witte druiven
  • 3 takjes krulpeterselie
  • 2 takjes tijm
  • 400 g spaghetti
  • 2 dl volle room
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 10 cl droge witte wijn
  • 1,5 dl kippenbouillon
  • 1 kl mosterd
  • 15 g boter
  • zout
  • peper