Kip en spaghetti met verse druiven
door Jelle Beeckman


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 kippenbouten
- 1 ui
- 200 g witte druiven
- 3 takjes krulpeterselie
- 2 takjes tijm
- 400 g spaghetti
- 2 dl volle room
- 50 g geraspte parmezaan
- 10 cl droge witte wijn
- 1,5 dl kippenbouillon
- 1 kl mosterd
- 15 g boter
- zout
- peper
- 4 kippenbouten
- 1 ui
- 200 g witte druiven
- 3 takjes krulpeterselie
- 2 takjes tijm
- 400 g spaghetti
- 2 dl volle room
- 50 g geraspte parmezaan
- 10 cl droge witte wijn
- 1,5 dl kippenbouillon
- 1 kl mosterd
- 15 g boter
- zout
- peper
