Kerstomaten gevuld met tapenade en duo van geitenkaas
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Hapjes
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 24 Porties
- 1 schaaltje niet te kleine troskerstomaten
- 150 g Chevridou
- 100 g tapenade van zwarte olijven
- gehakte peterselie
- 50 g geitenkaas ‘Le Petit Rondin” ChèvrArdennes
- peper
- zout
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1996041700175600000
F2013030500385200000
F2009112400384940000
Reeds in je keuken
S2021021000507870000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 20 min.
- Snij de kerstomaten horizontaal in twee, hol ze uit met een parisiennelepel en bestrooi de binnenkant lichtjes met zout. Leg ze omgekeerd op een dubbel vel keukenpapier en laat ze uitlekken.
- Prak de 2 soorten geitenkaas met een vork, voeg de tapenade toe en meng goed. Voeg eventueel peper toe (zeker geen zout!) en doe de bereiding in een spuitzak.
- Dep de binnenkant van de tomaatjes droog met keukenpapier en vul ze met de kaasbereiding.
- Bestrooi met gehakte peterselie en serveer koel als aperitiefhapje.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Overig
Hapjes
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1996041700175600000
F2013030500385200000
F2009112400384940000
Reeds in je keuken
S2021021000507870000
Laad nog 1 producten