Kalkoenburgers met portobellochampignons

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 takjes basilicum, fijngehakt
- 1 ei, hardgekookt
- 500 g kalkoenfilet
- 1 teentje knoflook
- olijfolie
- 4 portobellochampignons
- 1 kl sterke mosterd
- 40 g verse bladspinazie
- 1 potje verse rode pesto (koeltoog)
- 4 witte bagnatbroodjes
- 1 potje yoghurt
- zwarte peper
- 2 takjes basilicum, fijngehakt
- 1 ei, hardgekookt
- 500 g kalkoenfilet
- 1 teentje knoflook
- olijfolie
- 4 portobellochampignons
- 1 kl sterke mosterd
- 40 g verse bladspinazie
- 1 potje verse rode pesto (koeltoog)
- 4 witte bagnatbroodjes
- 1 potje yoghurt
- zwarte peper