Recept zoekresultatenKalfspicatta met radijzen, emulsie van loof van radijzen
Recept zoekresultatenKalfspicatta met radijzen, emulsie van loof van radijzen
Delhaize logo
  • Kalfspicatta met radijzen, emulsie van loof van radijzen

Kalfspicatta met radijzen, emulsie van loof van radijzen

Kalfspicatta met radijzen, emulsie van loof van radijzen
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 3 bussels bioradijzen
  • 4 kalfslapjes
  • 1/2 kl schil van biocitroen
  • 1 takje verse dragon
  • enkele takjes bieslook
  • 25 g geklaarde boter
  • 2 kleine, stevige aardappelen
  • 19 cl kalfsfond
  • 2 el geparfumeerde olijfolie
  • Xérèsazijn
  • zout, fleur de sel
  • zwarte peper
  • 3 bussels bioradijzen
  • 4 kalfslapjes
  • 1/2 kl schil van biocitroen
  • 1 takje verse dragon
  • enkele takjes bieslook
  • 25 g geklaarde boter
  • 2 kleine, stevige aardappelen
  • 19 cl kalfsfond
  • 2 el geparfumeerde olijfolie
  • Xérèsazijn
  • zout, fleur de sel
  • zwarte peper