Kalfspicatta met radijzen, emulsie van loof van radijzen

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 bussels bioradijzen
- 4 kalfslapjes
- 1/2 kl schil van biocitroen
- 1 takje verse dragon
- enkele takjes bieslook
- 25 g geklaarde boter
- 2 kleine, stevige aardappelen
- 19 cl kalfsfond
- 2 el geparfumeerde olijfolie
- Xérèsazijn
- zout, fleur de sel
- zwarte peper
- 3 bussels bioradijzen
- 4 kalfslapjes
- 1/2 kl schil van biocitroen
- 1 takje verse dragon
- enkele takjes bieslook
- 25 g geklaarde boter
- 2 kleine, stevige aardappelen
- 19 cl kalfsfond
- 2 el geparfumeerde olijfolie
- Xérèsazijn
- zout, fleur de sel
- zwarte peper