Recept zoekresultatenKabeljauwrug, zwamemulsie, ganzenlever en knolselder
Recept zoekresultatenKabeljauwrug, zwamemulsie, ganzenlever en knolselder
Delhaize logo
  • Kabeljauwrug, zwamemulsie, ganzenlever en knolselder

Kabeljauwrug, zwamemulsie, ganzenlever en knolselder

door Yves Mattagne
Kabeljauwrug, zwamemulsie, ganzenlever en knolselder
Moeilijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 g look, fijngehakt
  • 20 cl zwamemulsie (zie recept)
  • 10 g zwammen
  • 15 cl witte gevogeltefond
  • 20 cl vloeibare room
  • 20 g verse boter (voor ravioli)
  • 100 g verse boter
  • 6 blokjes terrine van ganzenlever
  • 30 g sjalot (voor zwamemulsie)
  • 1 scheutje rodewijnazijn
  • 2 ravioli van boschampignons en selder (zie recept)
  • postelein
  • peper
  • 10 cl melk
  • 50 g boter (voor zwamemulsie)
  • 1 teentje knoflook
  • 4 sneetjes knolselder (1 mm)
  • kervel
  • 2 stukken kabeljauwrug royale (140 g per stuk)
  • 6 stukken jonge spinaziescheuten
  • 50 g geklaarde boter
  • fleur de sel
  • 5 g fijngeknipte sjalot (voor ravioli)
  • 2 g fijngehakte peterselie
  • fijn zout
  • 100 g diepgevroren zwammen
  • 10 g cantharellen
  • 2 g look, fijngehakt
  • 20 cl zwamemulsie (zie recept)
  • 10 g zwammen
  • 15 cl witte gevogeltefond
  • 20 cl vloeibare room
  • 20 g verse boter (voor ravioli)
  • 100 g verse boter
  • 6 blokjes terrine van ganzenlever
  • 30 g sjalot (voor zwamemulsie)
  • 1 scheutje rodewijnazijn
  • 2 ravioli van boschampignons en selder (zie recept)
  • postelein
  • peper
  • 10 cl melk
  • 50 g boter (voor zwamemulsie)