Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Babycorner
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Recept zoekresultaten
Kabeljauwrug, zwamemulsie, ganzenlever en knolselder
Recept zoekresultaten
Recept zoekresultaten
Kabeljauwrug, zwamemulsie, ganzenlever en knolselder
Kabeljauwrug, zwamemulsie, ganzenlever en knolselder
door Yves Mattagne
Moeilijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
Aamelden / registreren
2 g
look, fijngehakt
20 cl
zwamemulsie (zie recept)
10 g
zwammen
15 cl
witte gevogeltefond
20 cl
vloeibare room
20 g
verse boter (voor ravioli)
100 g
verse boter
6 blokjes
terrine van ganzenlever
30 g
sjalot (voor zwamemulsie)
1 scheutje
rodewijnazijn
2
ravioli van boschampignons en selder (zie recept)
postelein
peper
10 cl
melk
50 g
boter (voor zwamemulsie)
1 teentje
knoflook
4 sneetjes
knolselder (1 mm)
kervel
2 stukken
kabeljauwrug royale (140 g per stuk)
6 stukken
jonge spinaziescheuten
50 g
geklaarde boter
fleur de sel
5 g
fijngeknipte sjalot (voor ravioli)
2 g
fijngehakte peterselie
fijn zout
100 g
diepgevroren zwammen
10 g
cantharellen
2 g
look, fijngehakt
20 cl
zwamemulsie (zie recept)
10 g
zwammen
15 cl
witte gevogeltefond
20 cl
vloeibare room
20 g
verse boter (voor ravioli)
100 g
verse boter
6 blokjes
terrine van ganzenlever
30 g
sjalot (voor zwamemulsie)
1 scheutje
rodewijnazijn
2
ravioli van boschampignons en selder (zie recept)
postelein
peper
10 cl
melk
50 g
boter (voor zwamemulsie)
Toon meer