Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code EOYCOLLECT!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenKabeljauwhaasje met pistousaus en puree met bieslook
Delhaize logo
  • Kabeljauwhaasje met pistousaus en puree met bieslook

Kabeljauwhaasje met pistousaus en puree met bieslook

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

4 op 5
Gluten vrij
Moederdag
Hoofdgerecht
Kabeljauwhaasje met pistousaus en puree met bieslook

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 150 g groene tapenade
  • 10 cl olijfolie
  • 4 porties kabeljauwhaasje
  • 4 tomaten
  • 800 g puree met bieslook “Wout Bru”
  • 1 handvol basilicumblaadjes
  • 2 cl wijnazijn
  • peper

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Tapenade dip | Trio

Delhaize

Tapenade dip | Trio

150 gr

€2,69

Kabeljauwhaasje | Royale

Delhaize

Kabeljauwhaasje | Royale

2 × +/- 340 gr

+/-€23,12

Tomaten | San Marzano

Delhaize

Tomaten | San Marzano

2 × 500 gr

€6,58

Bieslook | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Bieslook | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Basilicum | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Basilicum | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Azijn | Wijn | Sjalot

Taste of Inspirations

Azijn | Wijn | Sjalot

25 cl

€1,89

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge | Bio

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge | Bio

50 cl

Bio

€4,79

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
+/-€37,58

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 minuten

  1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  2. Smeer een ovenschaal in met olijfolie en leg er de porties kabeljauw in. Bedruip ze met olijfolie. kruid ze lichtjes met peper en zout en laat ze ongeveer 12 min. in de oven bakken.
  3. Ontpit ondertussen de tomaten en snij ze in blokjes. Doe ze in een braadpan met 6 cl olijfolie en de azijn. Voeg peper en zout toe, verwarm zachtjes, zonder te laten koken.
  4. Verwarm de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Neem de gebakken vis uit de oven, bedek elke portie met een dikke eetlepel tapenade. Overgiet met de tomaten en bestrooi met het gehakte basilicum.
  6. Serveer meteen met de puree.

Kooktip

Voeg eventueel fijngesnipperde sjalotjes aan de puree toe.

Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Moederdag
Diner
Hoofdgerecht
  • Kabeljauwhaasje met pistousaus en puree met bieslook

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Tapenade dip | Trio

Delhaize

Tapenade dip | Trio

150 gr

€2,69

Kabeljauwhaasje | Royale

Delhaize

Kabeljauwhaasje | Royale

2 × +/- 340 gr

+/-€23,12

Tomaten | San Marzano

Delhaize

Tomaten | San Marzano

2 × 500 gr

€6,58

Bieslook | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Bieslook | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Basilicum | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Basilicum | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Azijn | Wijn | Sjalot

Taste of Inspirations

Azijn | Wijn | Sjalot

25 cl

€1,89

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge | Bio

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge | Bio

50 cl

Bio

€4,79

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
+/-€37,58