Recept zoekresultatenKabeljauw met groene selder en Zeeuwse mosselen
Recept zoekresultatenKabeljauw met groene selder en Zeeuwse mosselen
Delhaize logo
  • Kabeljauw met groene selder en Zeeuwse mosselen

Kabeljauw met groene selder en Zeeuwse mosselen

door Peter Goossens
Kabeljauw met groene selder en Zeeuwse mosselen
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
  • 20 ml water
  • fleur de sel
  • kervel
  • 1 citroen
  • 10 blaadjes verse lavas
  • 80 g gezouten boter
  • 100 ml gevogeltefond
  • 2 moten kabeljauwhaasje (rugstuk) (elk 150 à 170g, zonder vel)
  • 50 ml witte wijn
  • 10 blaadjes groene selder
  • 3 stengels groene selder, gewassen, geschild en in brunoise (hele kleine blokjes) gesneden
  • 300 g gewassen mosselen (Jumbo), ontbaard
  • zout
  • zwarte peper
  • 30 g ongezouten boter
  • 2 kwartjes gepelde tomaat, in blokjes gesneden
  • 100 g Parijse witte champignons in brunoise gesneden
  • 6 blaadjes lavas (Maggiplant)
  • 2 grote nieuwe aardappelen (Charlotte), in brunoise gesneden en gespoeld om het overtollig zetmeel te verwijderen
  • 20 ml water
  • fleur de sel
  • kervel
  • 1 citroen
  • 10 blaadjes verse lavas
  • 80 g gezouten boter
  • 100 ml gevogeltefond
  • 2 moten kabeljauwhaasje (rugstuk) (elk 150 à 170g, zonder vel)
  • 50 ml witte wijn
  • 10 blaadjes groene selder
  • 3 stengels groene selder, gewassen, geschild en in brunoise (hele kleine blokjes) gesneden
  • 300 g gewassen mosselen (Jumbo), ontbaard
  • zout
  • zwarte peper
  • 30 g ongezouten boter