Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Kabeljauw met groene selder en Zeeuwse mosselen
Recept zoekresultaten
Kabeljauw met groene selder en Zeeuwse mosselen
Kabeljauw met groene selder en Zeeuwse mosselen
door Peter Goossens
Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
2 porties
20 ml
water
fleur de sel
kervel
1
citroen
10 blaadjes
verse lavas
80 g
gezouten boter
100 ml
gevogeltefond
2
moten kabeljauwhaasje (rugstuk) (elk 150 à 170g, zonder vel)
50 ml
witte wijn
10 blaadjes
groene selder
3 stengels
groene selder, gewassen, geschild en in brunoise (hele kleine blokjes) gesneden
300 g
gewassen mosselen (Jumbo), ontbaard
zout
zwarte peper
30 g
ongezouten boter
2 kwartjes
gepelde tomaat, in blokjes gesneden
100 g
Parijse witte champignons in brunoise gesneden
6 blaadjes
lavas (Maggiplant)
2
grote nieuwe aardappelen (Charlotte), in brunoise gesneden en gespoeld om het overtollig zetmeel te verwijderen
20 ml
water
fleur de sel
kervel
1
citroen
10 blaadjes
verse lavas
80 g
gezouten boter
100 ml
gevogeltefond
2
moten kabeljauwhaasje (rugstuk) (elk 150 à 170g, zonder vel)
50 ml
witte wijn
10 blaadjes
groene selder
3 stengels
groene selder, gewassen, geschild en in brunoise (hele kleine blokjes) gesneden
300 g
gewassen mosselen (Jumbo), ontbaard
zout
zwarte peper
30 g
ongezouten boter
Toon meer