Jonge patrijs in crapaudine, gemarineerd met specerijen

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 citroen, in partjes
- citroen (het sap)
- citroenschil
- 1 kl gember, geraspt
- 4 jonge patrijzen (275 g à 300 g elk)
- 1/2 kl kerrie
- 1/2 kl korianderpoeder
- 2 teentjes look, fijngehakt
- 1 mespunt Cayennepeper
- 1/2 kl nootmuskaat
- 3 e.l. olijfolie
- zout
- 1 citroen, in partjes
- citroen (het sap)
- citroenschil
- 1 kl gember, geraspt
- 4 jonge patrijzen (275 g à 300 g elk)
- 1/2 kl kerrie
- 1/2 kl korianderpoeder
- 2 teentjes look, fijngehakt
- 1 mespunt Cayennepeper
- 1/2 kl nootmuskaat
- 3 e.l. olijfolie
- zout