Recept zoekresultatenIjsyoghurt met rode vruchten en pistachenoten
Delhaize logo
  • Ijsyoghurt met rode vruchten en pistachenoten
    B

Ijsyoghurt met rode vruchten en pistachenoten

door Line Couvreur
Ijsyoghurt met rode vruchten en pistachenotenB
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
12 porties
  • 250 g rodevruchtenmix
  • 25 g gepelde pistachenoten
  • 1 kg volle natuuryoghurt
  • 200 g agavestroop
  • 250 g rodevruchtenmix
  • 25 g gepelde pistachenoten
  • 1 kg volle natuuryoghurt
  • 200 g agavestroop

Begin met koken

: 10 min. (+ 12 u vriestijd)
1
Bekleed een grote schaal met bakpapier. Meng de yoghurt met de agavesiroop en giet het mengsel in de schaal. Verdeel er de pistachenoten en de rode vruchten over (scheur of snijd de grootste vruchten). Laat minstens 12u in de diepvriezer opstijven.
2
Breek of snijd de ijsyoghurt in stukken en tast toe. Hoe? Gewoon zo, met de vingers, of laat hem een beetje smelten in een kom.
1
Bekleed een grote schaal met bakpapier. Meng de yoghurt met de agavesiroop en giet het mengsel in de schaal. Verdeel er de pistachenoten en de rode vruchten over (scheur of snijd de grootste vruchten). Laat minstens 12u in de diepvriezer opstijven.
2
Breek of snijd de ijsyoghurt in stukken en tast toe. Hoe? Gewoon zo, met de vingers, of laat hem een beetje smelten in een kom.
Nutritionele informatie
B
Per 100 g: Energie: 107 kcal - Vetten: 3,2 g - Koolhydraten: 15,4 g - Vezels: 1,6 g - Eiwitten: 3,6 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 107 kcal - Vetten: 3,2 g - Koolhydraten: 15,4 g - Vezels: 1,6 g - Eiwitten: 3,6 g
Italiaans
Dessert

Ingrediënten voor 12 personen

Toon:

Rode vruchten | Mix | Schaal
Delhaize Rode vruchten | Mix | Schaal
400 gr
11
99
Pistachenoten
Delhaize Pistachenoten
200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
69
Yoghurt | Mager | Natuur
Delhaize Yoghurt | Mager | Natuur
8 x 125 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
39
Agave  | Siroop | Bio
Delhaize Agave | Siroop | Bio
345 gr
Bio
  • little-lione.external.82792960.svg
2
85
Totaal:
€18,92