Ijslolly's met rosé
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5
Ingrediënten voor 1 Porties
- 2 citroenen
- 60 g rode bessen
- 6 cl rietsuikersiroop
- 4 el violettesiroop
- 5 dl roséwijn
- 6 takjes munt
- 3 cm gember
Ingrediënten voor 1 personen
Toon:

Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69

Delhaize
Rode bessen
100 gr
€2,59

Monin
Monin Rietsuiker 250 ml |Siroop|Monin Pure Cane Sugar 25cl
25 cl
€5,59
Delhaize
Siroop | Violet | Bio
50 cl

€3,75

LAS CAMPANAS
Las Campanas Rosé
75 cl
€4,49

Delhaize
Munt | Vers | Verpakt
20 gr
€1,49

Delhaize
Gember | Bio
150 gr

€1,79
Totaal:
€20,39
Begin met koken
Bereidingstijd : 15 min. (+ 12 u. vriestijd)
- Rasp de gember grof en pers met de vingers het sap uit de pulp. Meng hem met het sap van de citroenen, de rosé en de 2 soorten siroop.
- Vul ijslollyvormen met rode bessen en muntblaadjes, giet de bereiding erbij en voeg de stokjes toe. Laat minstens 12 u in de diepvriezer stollen. Let op: door de alcohol in de wijn is de vriestijd vrij lang.
Tip: Heb je geen ijslollyvormen? Geen nood: gebruik kartonnen bekertjes, vul ze, wikkel ze strak in vershoudfolie en prik er stokjes of kleine lepeltjes in. Dankzij de folie blijven die goed op hun plaats.
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Ingrediënten voor 1 personen
Toon:

Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69

Delhaize
Rode bessen
100 gr
€2,59

Monin
Monin Rietsuiker 250 ml |Siroop|Monin Pure Cane Sugar 25cl
25 cl
€5,59
Delhaize
Siroop | Violet | Bio
50 cl

€3,75

LAS CAMPANAS
Las Campanas Rosé
75 cl
€4,49

Delhaize
Munt | Vers | Verpakt
20 gr
€1,49

Delhaize
Gember | Bio
150 gr

€1,79