Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenIJstaart met brownies en witte chocolade
Delhaize logo
  • IJstaart met brownies en witte chocolade

IJstaart met brownies en witte chocolade

IJstaart met brownies en witte chocolade
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 250 g brownies
  • 1 el cacaopoeder
  • frambozen of rode bessen (voor de versiering)
  • 1 pakje frambozencoulis
  • 60 cl slagroom
  • 300 g witte chocolade
  • 250 g brownies
  • 1 el cacaopoeder
  • frambozen of rode bessen (voor de versiering)
  • 1 pakje frambozencoulis
  • 60 cl slagroom
  • 300 g witte chocolade

Begin met koken

1
Bekleed een taartvorm (22 cm diameter, liefst een springvorm) met vershoudfolie. Snijd de brownies in stukjes en leg ze op de bodem van de vorm. Druk goed aan.
2
Hak de chocolade fijn. Breng 15 cl room aan de kook. Neem van het vuur en doe er de chocolade bij. Laat 1 min staan, meng dan met de garde. Giet in een grote kom. Klop 45 cl room stijf (het gaat gemakkelijker in een koude kom) en doe er de gesmolten chocolade bij. Meng goed.
3
Giet in de taartvorm, strijk de bovenkant glad, dek af en plaats enkele uren in de diepvriezer.
4
Neem de ijstaart uit de vorm, bestrooi met cacaopoeder en versier met frambozen of rode bessen. Dien meteen op en geef er frambozencoulis bij.
1
Bekleed een taartvorm (22 cm diameter, liefst een springvorm) met vershoudfolie. Snijd de brownies in stukjes en leg ze op de bodem van de vorm. Druk goed aan.
2
Hak de chocolade fijn. Breng 15 cl room aan de kook. Neem van het vuur en doe er de chocolade bij. Laat 1 min staan, meng dan met de garde. Giet in een grote kom. Klop 45 cl room stijf (het gaat gemakkelijker in een koude kom) en doe er de gesmolten chocolade bij. Meng goed.
3
Giet in de taartvorm, strijk de bovenkant glad, dek af en plaats enkele uren in de diepvriezer.
4
Neem de ijstaart uit de vorm, bestrooi met cacaopoeder en versier met frambozen of rode bessen. Dien meteen op en geef er frambozencoulis bij.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Overig
Dessert

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Koekjes | Choco Brownie | Chocolade
Milka Koekjes | Choco Brownie | Chocolade
2 × 180 gr
3
69
Chocoladepoeder | doos
Nesquik Chocoladepoeder | doos
300 gr
3
59
Frambozen
Delhaize Frambozen
250 gr
-12.5% voor 2
  • frozen.external.af58c8a6.svg
2
99
Coulis | Frambozen
Delhaize Coulis | Frambozen
4 x 5 cl
-12.5% voor 2
  • frozen.external.af58c8a6.svg
2
49
Room | Opklopbaar | Vol-Romig | 40% v.g.
Delhaize Room | Opklopbaar | Vol-Romig | 40% v.g.
2 × 50 cl
5
99
Chocolade | Wit | Krokante rijstkorrels
Galak Chocolade | Wit | Krokante rijstkorrels
2 × 4 x 40 gr
2de tegen -50%
4
15
Totaal:
€36,73

Deze recepten kan je ook leuk vinden