IJspunch met roséwijn en watermeloen
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
4 op 5Vegan
Dranken
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 8 Porties
- 1 watermeloen
- 2 l koele roséwijn
- 3 eetlepels agavesiroop
- 13 eetlepels cranberrylikeur of bessensiroop
- ijsblokje
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2015031800151850000
Reeds in je keuken
S2020070600443660000
Begin met koken
Bereidingstijd: 10 min.
- Snij de watermeloen in vier. Schil en ontpit hem en snij in stukken: je hebt ongeveer 600 g netto nodig.
- Meng de cranberry-siroop in een punchkom met de agavesiroop en de rosé. Voeg de stukjes watermeloen toe en plaats gedurende 30 minuten tot 1 uur in de koelkast.
- Voeg 2 scheppen ijsblokjes toe bij het serveren.
Kooktip
Je kunt de punch parfumeren met 2 koffielepels zwarte peperbolletjes en een handvol gehakte basilicumblaadjes of muntblaadjes.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Overig
Zomer
Dranken
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2015031800151850000
Reeds in je keuken
S2020070600443660000