Hazelnootchoco van het huis
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
4 op 5Vegetarisch
Kids
Ontbijt
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 2 theelepels acaciahoning
- 1 theelepel cacaopoeder
- 60 g gezouten boter
- 2 eetlepels hazelnootpoeder
- 1/4 theelepel kaneelpoeder
- 100 g melkchocolade
- 40 g pure chocolade
- 1/2 theelepel vanille-extract
- 1,5 eetlepels vergine hazelnoot olie
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2007042300161600000
S2015080608020190099
S2009100700062690000
S2012112900062020000
Begin met koken
- Snij de chocolade in stukken en laat au bain-marie smelten met de boter.
- Giet de gesmolten massa in een kom bij de overige ingrediënten. Meng tot een homogene pasta. Voeg wat vergine hazelnootolie toe als de pasta te vast is.
- Doe in kleine potjes en sluit af.
Kooktip
Hazelnootolie is een fijne olie die je gebruikt in koude bereidingen. Zo behoudt ze haar geur, smaak en andere eigenschappen.
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Kids
Ontbijt
Ontbijt
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2007042300161600000
S2015080608020190099
S2009100700062690000
S2012112900062020000