Hartige krokante boekweit cracker

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 80 g Edamame bonen
- 60 g Edamame hummus
- 150 g tuinkers
- 150 g kerstomaten
- olijfolie
- 4 Le Pain des fleurs bio boekweit crackers
- citroen (het sap)
- tahini
- Peper
- zout
- 80 g Edamame bonen
- 60 g Edamame hummus
- 150 g tuinkers
- 150 g kerstomaten
- olijfolie
- 4 Le Pain des fleurs bio boekweit crackers
- citroen (het sap)
- tahini
- Peper
- zout
Begin met koken
- 1Meng de edamameboontjes met een beetje citroensap, olijfolie, tahin, peper en zout.
- 2Smeer de edamamehummus op je Le Pain des Fleurs cracker.
- 3Werk af met wat extra edamameboontjes, schijfjes kerstomaat en tuinkers.
- 1Meng de edamameboontjes met een beetje citroensap, olijfolie, tahin, peper en zout.
- 2Smeer de edamamehummus op je Le Pain des Fleurs cracker.
- 3Werk af met wat extra edamameboontjes, schijfjes kerstomaat en tuinkers.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Brunch
Lunch
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
- Tahini
Niet online beschikbaar, bewaar in lijst
- Delhaize Snijbonen400 gr€299
- Delhaize Hummus200 gr€219
- Delhaize Waterkers2 × 120 gr€199
- Delhaize Kerstomaten | Rood250 gr3 voor €5€199
- Wasa Kracotte | 100 jaar | Sesam190 gr€285
- Limmi Citroensap | Vitamin C12 cl€125
- Delhaize Olijfolie | Culinaire50 cl€539
- Santa Maria Kruiden | Peper | Smaakvol35 gr-10% voor 3€429
- Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen140 gr-10% voor 3€635