Hartige krokante boekweit cracker
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegan
Brunch
Lunch
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 4 Le Pain des fleurs bio boekweit crackers
- 80 g Edamame bonen
- 60 g Edamame hummus
- 150 g tuinkers
- 150 g kerstomaten
- citroensap
- olijfolie
- tahini
- peper
- zout
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2020101600468290000
F2019030500032730000
F2019020400030770000
F1986053100308300000
Laad nog 4 producten
Begin met koken
- Meng de edamameboontjes met een beetje citroensap, olijfolie, tahin, peper en zout.
- Smeer de edamamehummus op je Le Pain des Fleurs cracker.
- Werk af met wat extra edamameboontjes, schijfjes kerstomaat en tuinkers.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Brunch
Lunch
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2020101600468290000
F2019030500032730000
F2019020400030770000
F1986053100308300000
Laad nog 4 producten