Hapjes / Smørrebrød
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
5 op 5Eindejaar,Romantisch diner
Hapjes
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 6 Porties
- bieslooksprietjes
- 80 g gekookte roze garnalen
- 60 g gerookte zalm, in reepjes gesneden
- 60 g gezouten boter op kamertemperatuur
- 1 eetlepel mayonaise
- 1/2 rode ui
- 180 g rolmops in azijn
- takjes dille
- zout
- 1 zwart pumpernickelbrood
- zwarte peper
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2021022400077520000
F2019052700038500000
F2016083100246900000
F1981081800104500000
Laad nog 4 producten
Begin met koken
- Snijd het brood.
- Kook de eieren. Pel ze en leg ze in een diep bord met 30 g boter, de mayonaise, zout en peper. Meng alles en plet de eieren.
- Snijd het bieslook fijn en meng het onder de garnalen. Beleg sneetjes pumpernickel met de eiersalade en schik de garnalen erop.
- Leg de sneetjes zalm op het brood en werk af met enkele snippertjes rode ui.
- Laat de rolmopsen uitlekken en droog ze af. Snijd ze in twee. Beboter de sneetjes brood en leg de halve rolmopsen erop. Werk af met wat dille.
Kooktip
Haringeitjes zijn ideaal voor aperitieftoastjes. Lekker en feestelijk!
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Eindejaar,Romantisch diner
Brunch
Hapjes
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2021022400077520000
F2019052700038500000
F2016083100246900000
F1981081800104500000
Laad nog 4 producten