Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om de producten « Groentechips (zeezout) van het merk Delhaize Bio » en « Chips stripes & blues sea salt van het merk Terra » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenHamburger: De Limousin / bacon / saus met Cantal
Delhaize logo
  • Hamburger: De Limousin / bacon / saus met Cantal

Hamburger: De Limousin / bacon / saus met Cantal

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

30-60 min.

Budget

Score

4 op 5
Hoofdgerecht
Hamburger: De Limousin / bacon / saus met Cantal

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 rundsburgers Limousin
  • 150 g cantal
  • 100 g geraspte parmezaan
  • 4 sneden bacon
  • 4 burgerbroodjes
  • 2 uien
  • 4 blaadjes salade
  • olie voor het bakken
  • 100 ml geconcentreerde melk
  • 100 ml melk
  • 1 eetlepel maïszetmeel
  • 2 el esdoornsiroop
  • boter

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Burger | Butcher Limousin
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2019012400029760000
  • Esdoorn | Siroop | Bio
    250 gr
    19,96 €/kg
    €4,99
    S2021012900502340000
  • Koffiemelk | Romig
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    50 cl
    6,10 €/l
    €3,05
    S1978051700000640000
  • Gemengde sla
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    150 gr
    12,60 €/kg
    €1,89
    F2014101000323500000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 10 min. + 35 min. baktijd

    1. Schil de ui(en) en snij ze in sneden. Stoof ze in een beetje boter op een zacht vuurtje en laat ze gedurende 25 min. fruiten tot wanneer ze goed gekleurd en zacht zijn. Laat het spek bruinen in de pan zonder vetstof. Voeg de esdoornsiroop toe en laat enkele ogenblikken karamelliseren zonder te laten aanbranden.
    2. Bereid de kaassaus: doe de geraspte Cantal, parmesaan en de maïszetmeel in een pannetje, zet het op een zacht vuurtje en meng. Voeg de gecondenseerde melk en de melk toe en meng met een kloppertje. Peper goed en voeg zout toe indien nodig.
    3. Verwarm de oven voor op 200°C. Kruid de burger met peper en zout. Bak ze naar smaak met een beetje vetstof in een pan op een stevig vuurtje.
    4. Steek de burgerbroodjes in de oven volgens de instructies op de verpakking. Garneer met uienkonfijt. Voeg het vlees, de kaassaus en een blaadje salade toe. Eindig met het brood en dien meteen op.

    Kooktip

    Bak je hamburger saignant opdat deze lekker sappig blijft!

    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Amerikaans
    Diner
    Hoofdgerecht
    • Hamburger: De Limousin / bacon / saus met Cantal

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Burger | Butcher Limousin
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2019012400029760000
  • Esdoorn | Siroop | Bio
    250 gr
    19,96 €/kg
    €4,99
    S2021012900502340000
  • Koffiemelk | Romig
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    50 cl
    6,10 €/l
    €3,05
    S1978051700000640000
  • Gemengde sla
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    150 gr
    12,60 €/kg
    €1,89
    F2014101000323500000