Hamburger: De Ibérico / Manchegosaus met piquillos

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 Ibérico-hamburgers
- 4 burgerbroodjes
- 1 tomaat cœur de bœuf
- 1/2 heel rijpe tomaat
- 4 blaadjes salade
- 4 uiringen
- 1 teentje knoflook
- 4 sneden manchego gesneden uit blok
- 6 piquillo-pepertjes in blik
- 2 gezouten ansjovisfilets
- 10 cl natuuryoghurt
- 30 g gezouten boter
- 1 el honing
- 1/2 theelepel Espelette-pepertje
- 4 Ibérico-hamburgers
- 4 burgerbroodjes
- 1 tomaat cœur de bœuf
- 1/2 heel rijpe tomaat
- 4 blaadjes salade
- 4 uiringen
- 1 teentje knoflook
- 4 sneden manchego gesneden uit blok
- 6 piquillo-pepertjes in blik
- 2 gezouten ansjovisfilets
- 10 cl natuuryoghurt
- 30 g gezouten boter
- 1 el honing
- 1/2 theelepel Espelette-pepertje