Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om de producten « Groentechips (zeezout) van het merk Delhaize Bio » en « Chips stripes & blues sea salt van het merk Terra » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenHamburger: De Ibérico / Manchegosaus met piquillos
Delhaize logo
  • Hamburger: De Ibérico / Manchegosaus met piquillos

Hamburger: De Ibérico / Manchegosaus met piquillos

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

3 op 5
Hoofdgerecht
Hamburger: De Ibérico / Manchegosaus met piquillos

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 Ibérico-hamburgers Delhaize
  • 4 burgerbroodjes
  • 1 tomaat cœur de bœuf
  • 1/2 heel rijpe tomaat
  • 4 blaadjes salade
  • 4 uiringen
  • 1 teentje knoflook
  • 4 sneden manchego gesneden uit blok
  • 6 piquillo-pepertjes in blik
  • 2 gezouten ansjovisfilets
  • 10 cl natuuryoghurt
  • 30 g gezouten boter
  • 1 el honing
  • 1/2 theelepel Espelette-pepertje

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Gemalen biefstuk | 100% Rund
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    +/- 260 gr
    +/-15,49€/kg
    +/-€4,03
    F1999091600539800000
  • Kruiden | Espelettepeper
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2015021900015990000
  • Honing | Bloemen
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    250 gr
    6,36 €/kg
    €1,59
    S2005090800094310000
  • Karneboter | Gezouten | Ardeens
    nutri-score-bordered-e.external.cd2af645.svg
    250 gr
    12,36 €/kg
    €3,09
    F2007042300161600000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 10 min. + 10 min. baktijd

    1. Snij de vleestomaat in sneetjes. Schil de uien en snij er uiringen van.
    2. Mix de ansjovisfilets en de piquillo-pepertjes, voeg yoghurt en honing toe, kruid naar smaak met zout en Espelette-pepertjes.
    3. Verwarm de oven voor op 200ºC. Kruid de burger met peper en zout. Bak ze 3-4 min. langs elke kant in een beetje vetstof om ze goed te doorbakken. Leg 1 snede manchego op elke burger en laat 1 min. verder bakken op een zacht vuurtje om de kaas te laten smelten.
    4. Steek de burgerbroodjes in de oven volgens de instructies op de verpakking. Wrijf vervolgens met de rijpe tomaat en de knoflook over de broodjes heen. Overgiet met saus. Voeg vervolgens het vlees met manchego, een tomatenschijfje, een blaadje salade en een uiring op het broodje toe. Eindig met het brood bovenop en dien meteen op.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Amerikaans
    Diner
    Hoofdgerecht
    • Hamburger: De Ibérico / Manchegosaus met piquillos

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Gemalen biefstuk | 100% Rund
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    +/- 260 gr
    +/-15,49€/kg
    +/-€4,03
    F1999091600539800000
  • Kruiden | Espelettepeper
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2015021900015990000
  • Honing | Bloemen
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    250 gr
    6,36 €/kg
    €1,59
    S2005090800094310000
  • Karneboter | Gezouten | Ardeens
    nutri-score-bordered-e.external.cd2af645.svg
    250 gr
    12,36 €/kg
    €3,09
    F2007042300161600000