Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenHamburger: De Ibérico / Manchegosaus met piquillos
Delhaize logo
  • Hamburger: De Ibérico / Manchegosaus met piquillos
Hamburger: De Ibérico / Manchegosaus met piquillos

Hamburger: De Ibérico / Manchegosaus met piquillos

Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 4 Ibérico-hamburgers
  • 4 burgerbroodjes
  • 1 tomaat cœur de bœuf
  • 1/2 heel rijpe tomaat
  • 4 blaadjes salade
  • 4 uiringen
  • 1 teentje knoflook
  • 4 sneden manchego gesneden uit blok
  • 6 piquillo-pepertjes in blik
  • 2 gezouten ansjovisfilets
  • 10 cl natuuryoghurt
  • 30 g gezouten boter
  • 1 el honing
  • 1/2 theelepel Espelette-pepertje
  • 4 Ibérico-hamburgers
  • 4 burgerbroodjes
  • 1 tomaat cœur de bœuf
  • 1/2 heel rijpe tomaat
  • 4 blaadjes salade
  • 4 uiringen
  • 1 teentje knoflook
  • 4 sneden manchego gesneden uit blok
  • 6 piquillo-pepertjes in blik
  • 2 gezouten ansjovisfilets
  • 10 cl natuuryoghurt
  • 30 g gezouten boter
  • 1 el honing
  • 1/2 theelepel Espelette-pepertje

Begin met koken

: 10 min. + 10 min. baktijd
1
Snij de vleestomaat in sneetjes. Schil de uien en snij er uiringen van.
2
Mix de ansjovisfilets en de piquillo-pepertjes, voeg yoghurt en honing toe, kruid naar smaak met zout en Espelette-pepertjes.
3
Verwarm de oven voor op 200ºC. Kruid de burger met peper en zout. Bak ze 3-4 min. langs elke kant in een beetje vetstof om ze goed te doorbakken. Leg 1 snede manchego op elke burger en laat 1 min. verder bakken op een zacht vuurtje om de kaas te laten smelten.
4
Steek de burgerbroodjes in de oven volgens de instructies op de verpakking. Wrijf vervolgens met de rijpe tomaat en de knoflook over de broodjes heen. Overgiet met saus. Voeg vervolgens het vlees met manchego, een tomatenschijfje, een blaadje salade en een uiring op het broodje toe. Eindig met het brood bovenop en dien meteen op.
1
Snij de vleestomaat in sneetjes. Schil de uien en snij er uiringen van.
2
Mix de ansjovisfilets en de piquillo-pepertjes, voeg yoghurt en honing toe, kruid naar smaak met zout en Espelette-pepertjes.
3
Verwarm de oven voor op 200ºC. Kruid de burger met peper en zout. Bak ze 3-4 min. langs elke kant in een beetje vetstof om ze goed te doorbakken. Leg 1 snede manchego op elke burger en laat 1 min. verder bakken op een zacht vuurtje om de kaas te laten smelten.
4
Steek de burgerbroodjes in de oven volgens de instructies op de verpakking. Wrijf vervolgens met de rijpe tomaat en de knoflook over de broodjes heen. Overgiet met saus. Voeg vervolgens het vlees met manchego, een tomatenschijfje, een blaadje salade en een uiring op het broodje toe. Eindig met het brood bovenop en dien meteen op.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Amerikaans
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Burger | Deluxe mini | Veggie

Garden Gourmet

Burger | Deluxe mini | Veggie

4 × 180 gr

€12,76

Hamburgerbroodje | Met sesamtopping | Bio

Delhaize

Hamburgerbroodje | Met sesamtopping | Bio

2 × 4 x 50 gr

Bio

€6,78

Tomaat | Yoom

Delhaize

Tomaat | Yoom

250 gr

€3,49

Trio van sla | Kluit

Delhaize

Trio van sla | Kluit

1 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,19

Manchego

Delhaize

Manchego

+/- 145 gr

+/-€4,35

Ansjovis

Delhaize

Ansjovis

90 gr

€2,39

Skyr | Yoghurt | Natuur

Arla

Skyr | Yoghurt | Natuur

150 gr

€1,75

Opgeklopte boter |Half-zout

Balade

Opgeklopte boter |Half-zout

130 gr

€2,99

Honing | Bio

Delhaize

Honing | Bio

340 gr

Bio

€2,65

Kruiden | Espelettepeper

Market Fresh

Kruiden | Espelettepeper

40 gr

€8,99

Reeds in je keuken

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,79

Totaal:
+/-€47,34