1
Doe de ongeschilde aardappelen in een kookpot. Overgiet ze met koud water en breng aan de kook. Laat de aardappelen naargelang hun grootte 20 à 30 min. garen.
2
Snijd de ongeschilde butternut in grote blokjes en stoom ze 12 min.
3
Verwarm de oven voor op 180°C. Bak het varkensgehakt en de gehakte uien in een grote braadpan met 3 el olijfolie. Verkruimel de massa met een spatel zodat er zich geen grote brokken vormen. Breng verder op smaak en verdeel het mengsel over de bodem van een ovenschaal.
4
Plet 600 g butternut met de ongeschilde aardappelen en 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout. Bedek het vlees met de puree en schik er plakjes mozzarella bovenop. Bestrooi met geraspte parmigiano en bak 15 min. goudbruin in de oven.
5
Dien heel warm op. Geef er eventueel een slaatje bij.
1
Doe de ongeschilde aardappelen in een kookpot. Overgiet ze met koud water en breng aan de kook. Laat de aardappelen naargelang hun grootte 20 à 30 min. garen.
2
Snijd de ongeschilde butternut in grote blokjes en stoom ze 12 min.
3
Verwarm de oven voor op 180°C. Bak het varkensgehakt en de gehakte uien in een grote braadpan met 3 el olijfolie. Verkruimel de massa met een spatel zodat er zich geen grote brokken vormen. Breng verder op smaak en verdeel het mengsel over de bodem van een ovenschaal.
4
Plet 600 g butternut met de ongeschilde aardappelen en 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout. Bedek het vlees met de puree en schik er plakjes mozzarella bovenop. Bestrooi met geraspte parmigiano en bak 15 min. goudbruin in de oven.
5
Dien heel warm op. Geef er eventueel een slaatje bij.