Groenebonenslaatje met geroosterde tomaten en ricottadressing


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g fijne sperziebonen
- 200 g sluimererwten
- 250 g kerstomaten
- 25 g pijnboompitten
- 100 g ricotta
- 100 g volle natuuryoghurt
- 7 el olijfolie
- 1 el gedroogde tijm
- peper
- zout
- 200 g fijne sperziebonen
- 200 g sluimererwten
- 250 g kerstomaten
- 25 g pijnboompitten
- 100 g ricotta
- 100 g volle natuuryoghurt
- 7 el olijfolie
- 1 el gedroogde tijm
- peper
- zout