Grappige hardgekookte eieren met tartaarsaus
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
4 op 5Vegetarisch
Pasen,Kids
Snack
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 8 eieren
- 100 g mayonaise
- 3 augurkjes
- 2 uitjes in azijn
- 1 eetlepel gehakte peterselie
- Om te garneren: stukjes wortel, kerstomaat, zwarte olijven, sla enz.
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2010083100116000000
S1988080500012080000
F2009112400384940000
Reeds in je keuken
S2011010300016500000
Begin met koken
Bereidingstijd: 10 min. + baktijd 9 à 10 min.
- Doe de eieren in een steelpan met koud water, breng aan de kook en laat gedurende 9 à 10 min. koken, volgens de grootte van de eieren.
- Snijd de augurkjes en de uitjes in azijn fijn. Meng ze met mayonaise en peterselie.
- Laat de eieren uitlekken en dompel ze enkele minuten onder in koud water. Pel ze en garneer ze naar smaak met stukjes wortel, olijf en/of kerstomaat om er zo diertjes, paddenstoelen, enz van te maken.
- Dien op met tartaarsaus en een beetje sla.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Pasen,Kids
Overig
Snack
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2010083100116000000
S1988080500012080000
F2009112400384940000
Reeds in je keuken
S2011010300016500000