Gnudi met spinazie en citroen
door Elsa Lorenzetti


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 eieren
- 300 g diepgevroren bladspinazie
- 2 citroenen
- 2 takjes basilicum
- 500 g ricotta
- 50 g geraspte parmezaan
- 1 l volle melk
- 25 g paneermeel
- 200 g bloem
- 3 el olijfolie
- peper
- zout
- 2 eieren
- 300 g diepgevroren bladspinazie
- 2 citroenen
- 2 takjes basilicum
- 500 g ricotta
- 50 g geraspte parmezaan
- 1 l volle melk
- 25 g paneermeel
- 200 g bloem
- 3 el olijfolie
- peper
- zout
