Gevulde uien met risotto, waterkerssaus en lentegroenten


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g paddenstoelenmix voor risotto
- 1 bussel groene asperge
- 12 grote uien
- 1 preiwit
- 100 g diepvrieserwten
- 1 bussel waterkers
- 1 citroen
- 1 takje bladpeterselie
- 125 g risottorijst
- 75 g geraspte parmezaan
- 75 g brie
- 8 cl droge witte wijn
- 1/2 groentebouillonblokje
- 1 dl olijfolie
- 5 el olijfolie
- peper
- zout
- 200 g paddenstoelenmix voor risotto
- 1 bussel groene asperge
- 12 grote uien
- 1 preiwit
- 100 g diepvrieserwten
- 1 bussel waterkers
- 1 citroen
- 1 takje bladpeterselie
- 125 g risottorijst
- 75 g geraspte parmezaan
- 75 g brie
- 8 cl droge witte wijn
- 1/2 groentebouillonblokje
- 1 dl olijfolie
- 5 el olijfolie