Gevulde butternut met noten en linzen, gegrilde groenten en rodewijnsaus
door Loïc Van Impe


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 butternut (pompoen)
- 1 bussel rapen
- 250 g bruine champignons
- 1 bussel lente-uitjes
- 400 g linzen uit blik
- 6 teentjes knoflook
- 2 takjes rozemarijn
- 100 g walnoten
- 1 kg bloemige aardappelen
- 40 g basmatirijst
- 100 g brood
- 1 dl rode wijn
- 5 cl witte azijn
- 4 dl groentefond
- 9 el olijfolie
- zout
- peper
- 1 butternut (pompoen)
- 1 bussel rapen
- 250 g bruine champignons
- 1 bussel lente-uitjes
- 400 g linzen uit blik
- 6 teentjes knoflook
- 2 takjes rozemarijn
- 100 g walnoten
- 1 kg bloemige aardappelen
- 40 g basmatirijst
- 100 g brood
- 1 dl rode wijn
- 5 cl witte azijn
- 4 dl groentefond
- 9 el olijfolie