Gestoofde witte asperges met saffraan
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Vegetarisch
Eindejaar,Romantisch diner
Bijgerechten
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 16 mooie, witte asperges
- 1 eetlepel olijfolie
- 10 cl vloeibare room
- 3 saffraandraadjes
- 1 glas gevogeltebouillon
- peper
- Fleur de sel
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2012112600001310000
Reeds in je keuken
S2021060800553730000
S2009102100019620000
S2021021000507950000
Begin met koken
Bereidingstijd: 25 min.
- Snijd de asperges met een dunschiller. Verwarm de olijfolie in een grote pan en stoof de asperges. Peper. Doe het deksel op de pan en laat 10 min. garen op een laag vuurtje. Draai de asperges regelmatig om. Haal het deksel eraf en laat nog zo’n 5 min. bakken. Ga na of de asperges gaar zijn door er in te prikken.
- Warm de gevogeltebouillon op in een kleine kookpot. Voeg de room en saffraan toe en breng aan de kook. Laat lichtjes inkoken. Peper. Verdeel de asperges en de saus over de borden en strooi er wat fleur de sel over. Serveer.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Eindejaar,Romantisch diner
Diner
Bijgerechten
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2012112600001310000
Reeds in je keuken
S2021060800553730000
S2009102100019620000
S2021021000507950000