Gepaneerde kabeljauw met hazelnoten en pompoenstoemp
door Gema Gomez


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g kabeljauwstaartfilet
- 2 eieren
- 600 g bevroren groentemix voor pompoensoep
- 50 g geroosterde hazelnoten
- 800 g aardappelen alle gebruik
- 10 cl room 20% vg
- 80 g paneermeel
- bloem
- 5 el arachideolie
- peper
- zout
- 600 g kabeljauwstaartfilet
- 2 eieren
- 600 g bevroren groentemix voor pompoensoep
- 50 g geroosterde hazelnoten
- 800 g aardappelen alle gebruik
- 10 cl room 20% vg
- 80 g paneermeel
- bloem
- 5 el arachideolie
- peper
- zout