Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenGemarineerde groenten met espuma van mozzarella
Delhaize logo
  • Gemarineerde groenten met espuma van mozzarella

Gemarineerde groenten met espuma van mozzarella

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Moederdag
Bijgerechten
Gemarineerde groenten met espuma van mozzarella

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 courgette
  • 75 g mozzarella di buffala
  • 200 g kerstomaten
  • enkele takjes basilicum
  • 1 gele paprika
  • 50 g pijnboompitten
  • 3 el witte balsamicoazijn
  • 4 el olijfolie

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Courgette | 1Stuk

Delhaize

Courgette | 1Stuk

1 st

€1,29

Mozzarella | Bol

Delhaize

Mozzarella | Bol

125 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,79

Kerstomaat | rood

Delhaize

Kerstomaat | rood

250 gr

€1,99

Kruiden | Basilicum

Santa Maria

Kruiden | Basilicum

10 gr

€3,19

Paprika | Geel | 1Stuk

Delhaize

Paprika | Geel | 1Stuk

1 st

€1,19

Pijnboompitten

Delhaize

Pijnboompitten

90 gr

€6,39

Azijn | Balsamico | Modena | Bio

Delhaize

Azijn | Balsamico | Modena | Bio

25 cl

Kleine Leeuw, kleine prijsBio

€2,39

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
€17,23

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min

  1. Gril de pijnboompitten zonder vetstof in een pan met anti-aanbaklaag.
  2. Snijd de kerstomaten en de courgette in fijne schijfjes. Schil de paprika, snijd hem in reepjes en schik alle groenten op een schotel. Kruid met zout en peper.
  3. Klop de olie met de balsamico, voeg er dan de gehakte basilicum aan toe. Giet een beetje van deze vinaigrette over de groenten en strooi de pijnboompitten erover.
  4. Doe de bol mozzarella samen met het bewaarvocht, zout en peper in een blender en mix tot je een homogene massa krijgt. Giet dan in een espumafles en zet er 2 gaspatronen op.
  5. Garneer de schotel met kleine toefjes mozzarellamousse, bestrooi met basilicum en dien op.

Kooktip

Eten doe je ook met je ogen. Met rode kerstomaten, gele paprika en groene courgette maak je een uitbundig kleurenbordje klaar, bomvol deugddoende vitamines.

Nutritionele informatie
Energie: 369 kcal
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Moederdag
Diner
Bijgerechten
  • Gemarineerde groenten met espuma van mozzarella

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Courgette | 1Stuk

Delhaize

Courgette | 1Stuk

1 st

€1,29

Mozzarella | Bol

Delhaize

Mozzarella | Bol

125 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,79

Kerstomaat | rood

Delhaize

Kerstomaat | rood

250 gr

€1,99

Kruiden | Basilicum

Santa Maria

Kruiden | Basilicum

10 gr

€3,19

Paprika | Geel | 1Stuk

Delhaize

Paprika | Geel | 1Stuk

1 st

€1,19

Pijnboompitten

Delhaize

Pijnboompitten

90 gr

€6,39

Azijn | Balsamico | Modena | Bio

Delhaize

Azijn | Balsamico | Modena | Bio

25 cl

Kleine Leeuw, kleine prijsBio

€2,39

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
€17,23