Gelakte kippenbrochettes met groenten en gebakken noedels

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g kippenborstfilets
- 800 g wokgroenten met champignons
- 250 g brede rijstnoedels (5 mm)
- 2 el wijnazijn
- 1 dl Soy Topping Saitaku
- 4 el ketchup
- 4 el wokolie
- 1 el Madras curry
- Peper
- zout
- 600 g kippenborstfilets
- 800 g wokgroenten met champignons
- 250 g brede rijstnoedels (5 mm)
- 2 el wijnazijn
- 1 dl Soy Topping Saitaku
- 4 el ketchup
- 4 el wokolie
- 1 el Madras curry
- Peper
- zout