Gekarameliseerde paksoi
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
4 op 5Vegetarisch
Bijgerechten
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 6 Porties
- 60 g boter
- 6 el kristalsuiker
- enkele draaien van de ‘Coriander & Chili’ molen (Santa Maria)
- 4 grote paksoi
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1981081800104400000
Reeds in je keuken
S2017121501372220000
Begin met koken
- Fruit de grote fijngesneden paksoi in een braadpan met boter. Bestuif met kristalsuiker en laat al roerend op een vrij hoog vuur karameliseren.
- Breng op smaak met enkele draaien van de ‘Coriander & Chili’ molen. Dien op als bijgerecht bij eendenborst, wit vlees of gevogelte.
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Aziatisch
Vegetarisch
Hoofdgerecht
Bijgerechten
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1981081800104400000
Reeds in je keuken
S2017121501372220000