Recept zoekresultatenGekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn
Recept zoekresultatenGekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn
Delhaize logo
  • Gekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn

Gekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn

door Lionel Rigolet
Gekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn
Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
  • 1,1 g agar-agar
  • sorbet van rode wijn Delhaize
  • Russische sigaar
  • gedroogde dille
  • 20 g de crème de framboise (alcool)
  • citroenpeper
  • 50 g frambozencoulis
  • 20 g acaciahoning (voor sap)
  • 10 g citroengrasstengel
  • 10 g zeer fijn gesneden verse gember (voor sap)
  • 2 g zeer fijn gesneden verse gember (voor kruidenboter)
  • 2 schijfjes geschilde ananas (van +/- 1,5 cm dikte, in 4 gesneden)
  • 2 uitgeschraapte vanillestokjes (zie kruidenboter)
  • 1/2 l water
  • 230 g geschilde ananas (voor sap)
  • 40 g boter
  • 12 g acaciahoning (voor kruidenboter)
  • 2 g speculaaskruiden
  • 5 g citroenzeste zeer fijn gesneden
  • de zaadjes van 2 vanillestokjes (voor kruidenboter)
  • fijne suiker
  • boter
  • 1,1 g agar-agar
  • sorbet van rode wijn Delhaize
  • Russische sigaar
  • gedroogde dille
  • 20 g de crème de framboise (alcool)
  • citroenpeper
  • 50 g frambozencoulis
  • 20 g acaciahoning (voor sap)
  • 10 g citroengrasstengel
  • 10 g zeer fijn gesneden verse gember (voor sap)
  • 2 g zeer fijn gesneden verse gember (voor kruidenboter)
  • 2 schijfjes geschilde ananas (van +/- 1,5 cm dikte, in 4 gesneden)
  • 2 uitgeschraapte vanillestokjes (zie kruidenboter)
  • 1/2 l water
  • 230 g geschilde ananas (voor sap)