Gekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn
door Lionel Rigolet

Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1,1 g agar-agar
- sorbet van rode wijn Delhaize
- Russische sigaar
- gedroogde dille
- 20 g de crème de framboise (alcool)
- citroenpeper
- 50 g frambozencoulis
- 20 g acaciahoning (voor sap)
- 10 g citroengrasstengel
- 10 g zeer fijn gesneden verse gember (voor sap)
- 2 g zeer fijn gesneden verse gember (voor kruidenboter)
- 2 schijfjes geschilde ananas (van +/- 1,5 cm dikte, in 4 gesneden)
- 2 uitgeschraapte vanillestokjes (zie kruidenboter)
- 1/2 l water
- 230 g geschilde ananas (voor sap)
- 40 g boter
- 12 g acaciahoning (voor kruidenboter)
- 2 g speculaaskruiden
- 5 g citroenzeste zeer fijn gesneden
- de zaadjes van 2 vanillestokjes (voor kruidenboter)
- fijne suiker
- boter
- 1,1 g agar-agar
- sorbet van rode wijn Delhaize
- Russische sigaar
- gedroogde dille
- 20 g de crème de framboise (alcool)
- citroenpeper
- 50 g frambozencoulis
- 20 g acaciahoning (voor sap)
- 10 g citroengrasstengel
- 10 g zeer fijn gesneden verse gember (voor sap)
- 2 g zeer fijn gesneden verse gember (voor kruidenboter)
- 2 schijfjes geschilde ananas (van +/- 1,5 cm dikte, in 4 gesneden)
- 2 uitgeschraapte vanillestokjes (zie kruidenboter)
- 1/2 l water
- 230 g geschilde ananas (voor sap)