Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Gekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn
Recept zoekresultaten
Gekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn
Gekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn
door Lionel Rigolet
Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
2 porties
1,1 g
agar-agar
sorbet van rode wijn Delhaize
Russische sigaar
gedroogde dille
20 g
de crème de framboise (alcool)
citroenpeper
50 g
frambozencoulis
20 g
acaciahoning (voor sap)
10 g
citroengrasstengel
10 g
zeer fijn gesneden verse gember (voor sap)
2 g
zeer fijn gesneden verse gember (voor kruidenboter)
2 schijfjes
geschilde ananas (van +/- 1,5 cm dikte, in 4 gesneden)
2
uitgeschraapte vanillestokjes (zie kruidenboter)
1/2 l
water
230 g
geschilde ananas (voor sap)
40 g
boter
12 g
acaciahoning (voor kruidenboter)
2 g
speculaaskruiden
5 g
citroenzeste zeer fijn gesneden
de zaadjes van 2 vanillestokjes (voor kruidenboter)
fijne suiker
boter
1,1 g
agar-agar
sorbet van rode wijn Delhaize
Russische sigaar
gedroogde dille
20 g
de crème de framboise (alcool)
citroenpeper
50 g
frambozencoulis
20 g
acaciahoning (voor sap)
10 g
citroengrasstengel
10 g
zeer fijn gesneden verse gember (voor sap)
2 g
zeer fijn gesneden verse gember (voor kruidenboter)
2 schijfjes
geschilde ananas (van +/- 1,5 cm dikte, in 4 gesneden)
2
uitgeschraapte vanillestokjes (zie kruidenboter)
1/2 l
water
230 g
geschilde ananas (voor sap)
Toon meer