OverslaanDelhaize logo

Klik, shop en haal gratis op!Ja, je hoort het goed: vanaf nu áltijd GRATIS collect!

Recept zoekresultatenGegrilde zeebaarsfilet met bulgur, komkommer en kokos 
Recept zoekresultatenGegrilde zeebaarsfilet met bulgur, komkommer en kokos 
Delhaize logo
  • Gegrilde zeebaarsfilet met bulgur, komkommer en kokos 

Gegrilde zeebaarsfilet met bulgur, komkommer en kokos 

Gegrilde zeebaarsfilet met bulgur, komkommer en kokos 
Makkelijk
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 230 g bulgur
  • 2 el rozijnen
  • 1 komkommer
  • 3 wortelen
  • 2 jonge uitjes
  • 650 g zeebaarsfilets
  • Santa Maria Wasabi-Sesam kruidenmix
  • 75 g kokosschilfers
  • 4 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
  • 230 g bulgur
  • 2 el rozijnen
  • 1 komkommer
  • 3 wortelen
  • 2 jonge uitjes
  • 650 g zeebaarsfilets
  • Santa Maria Wasabi-Sesam kruidenmix
  • 75 g kokosschilfers
  • 4 el olijfolie
  • Peper
  • Zout

Begin met koken

1
Doe 230 g bulgur, 2 el sultanarozijnen en een snufje zout in een grote kom. Giet er kokend water over tot alles onder staat en laat minstens 10 min. Wellen. 
2
Verwijder de zaadjes uit 1 komkommer en snijd hem in kleine blokjes. Rasp 3 wortelen, snijd 2 lente-uitjes fijn en hak 1 bosje koriander fijn.  
3
Snijd 600 g zeebaarsfilets doormidden, bestrijk de helften met olijfolie en breng op smaak met Santa Maria Wasabi-Sesam kruidenmix. Leg ze in een warme pan met antiaanbaklaag, met het vel naar beneden en grill ze 2 min. op een matig vuur. Draai ze om en bak ze verder op een laag vuurtje.  
4
Giet 4 el olijfolie over de bulgur en roer met een vork om de bulgur los te maken. Voeg de komkommer, de wortelen, de lente-uitjes, de koriander, 75 g kokosschilfers en het sap van 2 of 3 limoenen toe. Meng goed en kruid naar wens. Serveer met de gegrilde zeebaars. 
1
Doe 230 g bulgur, 2 el sultanarozijnen en een snufje zout in een grote kom. Giet er kokend water over tot alles onder staat en laat minstens 10 min. Wellen. 
2
Verwijder de zaadjes uit 1 komkommer en snijd hem in kleine blokjes. Rasp 3 wortelen, snijd 2 lente-uitjes fijn en hak 1 bosje koriander fijn.  
3
Snijd 600 g zeebaarsfilets doormidden, bestrijk de helften met olijfolie en breng op smaak met Santa Maria Wasabi-Sesam kruidenmix. Leg ze in een warme pan met antiaanbaklaag, met het vel naar beneden en grill ze 2 min. op een matig vuur. Draai ze om en bak ze verder op een laag vuurtje.  
4
Giet 4 el olijfolie over de bulgur en roer met een vork om de bulgur los te maken. Voeg de komkommer, de wortelen, de lente-uitjes, de koriander, 75 g kokosschilfers en het sap van 2 of 3 limoenen toe. Meng goed en kruid naar wens. Serveer met de gegrilde zeebaars. 

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Rozijnen | Sultana
250 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Komkommer
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Bulgur | Harde tarwe | Kookbuiltjes
Bosto Bulgur | Harde tarwe | Kookbuiltjes
4 x 75 gr
2
89
Wortelen | Bos | Verpakt
Delhaize Wortelen | Bos | Verpakt
1 st
2
19
Jonge uien | Bussel
Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st
1
09
Zeebaarsfilet
Delhaize Zeebaarsfilet
4 × +/- 215 gr
+/-€
7
09
Kokosnoot | Geraspt
Vahiné Kokosnoot | Geraspt
115 gr
3+1 gratis
3
25

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
39
Kruiden | Peper | Smaakvol
Santa Maria Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
4
29
Kruiden | Zout | Berg | Molen
Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
6
35
Totaal:
+/-€37,78