Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenGegrilde tussenribstukken en champignons met pesto
Delhaize logo
  • Gegrilde tussenribstukken en champignons met pesto
Gegrilde tussenribstukken en champignons met pesto

Gegrilde tussenribstukken en champignons met pesto

Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 2 grote tussenribstukken
  • 500 g Parijse champignons
  • 100 g verse pesto
  • peper
  • 1 c à s olijfolie met look
  • 2 grote tussenribstukken
  • 500 g Parijse champignons
  • 100 g verse pesto
  • peper
  • 1 c à s olijfolie met look

Begin met koken

: 20 min.
1
Neem het vlees minstens 30 min. op voorhand uit de koelkast.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Wrijf de champignons schoon met keukenpapier, spoel ze niet in water. Verwijder de steeltjes en vul de hoedjes met pesto. Leg ze achtereenvolgens in een ovenschaal. Laat ze 10 min. in de oven bakken.
4
Verwarm ondertussen een grillpan zonder toevoeging van vetstof op vrij hoog vuur. Bestrijk de tussenribstukken met de olijfolie en leg ze in de hete pan. Laat ze 1 min. 30’ aan elke kant grillen, verlaag dan het vuur en laat ze eventueel nog verder bakken afhankelijk van eigen smaak en de dikte van het vlees. Kruid op het einde met peper en zout. Neem van het vuur en laat 2 min. rusten.
5
Dien warm op met de champignons. Serveer met in olie met fleur de sel en tijm gebakken aardappeltjes in de schil en met een gemengde salade, enz.
1
Neem het vlees minstens 30 min. op voorhand uit de koelkast.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Wrijf de champignons schoon met keukenpapier, spoel ze niet in water. Verwijder de steeltjes en vul de hoedjes met pesto. Leg ze achtereenvolgens in een ovenschaal. Laat ze 10 min. in de oven bakken.
4
Verwarm ondertussen een grillpan zonder toevoeging van vetstof op vrij hoog vuur. Bestrijk de tussenribstukken met de olijfolie en leg ze in de hete pan. Laat ze 1 min. 30’ aan elke kant grillen, verlaag dan het vuur en laat ze eventueel nog verder bakken afhankelijk van eigen smaak en de dikte van het vlees. Kruid op het einde met peper en zout. Neem van het vuur en laat 2 min. rusten.
5
Dien warm op met de champignons. Serveer met in olie met fleur de sel en tijm gebakken aardappeltjes in de schil en met een gemengde salade, enz.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Vaderdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Entrecôte | Rund | Belgisch

Delhaize

Entrecôte | Rund | Belgisch

+/- 300 gr

+/-€5,76

Belgische | Champignons

Delhaize

Belgische | Champignons

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,99

Pesto | Rosso | Eco

De Cecco

Pesto | Rosso | Eco

200 gr

€4,79

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
+/-€17,49