Gegrilde makreel met quinoa salade
door Jeroen Meus

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 filets makrelen
- 250 g quinoa
- 500 ml water
- 1 snufje tandoori
- 1 snufje currypoeder
- tijm
- 1 snufje zout
- laurier
- 3 tomaten
- 3 lente-uitjes
- 2 avocado's
- 1 radijs
- 2 appels
- peper
- appelazijn
- olijfolie
- 4 filets makrelen
- 250 g quinoa
- 500 ml water
- 1 snufje tandoori
- 1 snufje currypoeder
- tijm
- 1 snufje zout
- laurier
- 3 tomaten
- 3 lente-uitjes
- 2 avocado's
- 1 radijs
- 2 appels
- peper
- appelazijn