Recept zoekresultatenGegrilde kalfsbout met gekonfijte sjalotten en kurumaboter
Recept zoekresultatenGegrilde kalfsbout met gekonfijte sjalotten en kurumaboter
Delhaize logo
  • Gegrilde kalfsbout met gekonfijte sjalotten en kurumaboter

Gegrilde kalfsbout met gekonfijte sjalotten en kurumaboter

Gegrilde kalfsbout met gekonfijte sjalotten en kurumaboter
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 800 g kalfsbout in vier stukken gesneden
  • 4 sjalotten
  • 40 cl melk
  • 1 takje tijm
  • 1 blaadje laurier
  • 100 g kristalsuiker
  • 1 glas witte wijn
  • 1 glas wijnazijn
  • peper en zout
  • 100 g boter
  • 1/2 eetlepel kurkuma
  • 1 eetlepel gehakte noten
  • 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas
  • 800 g kalfsbout in vier stukken gesneden
  • 4 sjalotten
  • 40 cl melk
  • 1 takje tijm
  • 1 blaadje laurier
  • 100 g kristalsuiker
  • 1 glas witte wijn
  • 1 glas wijnazijn
  • peper en zout
  • 100 g boter
  • 1/2 eetlepel kurkuma
  • 1 eetlepel gehakte noten
  • 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas