Gegrilde kalfsbout met gekonfijte sjalotten en kurumaboter

Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g kalfsbout in vier stukken gesneden
- 4 sjalotten
- 40 cl melk
- 1 takje tijm
- 1 blaadje laurier
- 100 g kristalsuiker
- 1 glas witte wijn
- 1 glas wijnazijn
- peper en zout
- 100 g boter
- 1/2 eetlepel kurkuma
- 1 eetlepel gehakte noten
- 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas
- 800 g kalfsbout in vier stukken gesneden
- 4 sjalotten
- 40 cl melk
- 1 takje tijm
- 1 blaadje laurier
- 100 g kristalsuiker
- 1 glas witte wijn
- 1 glas wijnazijn
- peper en zout
- 100 g boter
- 1/2 eetlepel kurkuma
- 1 eetlepel gehakte noten
- 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas