Gegrilde halloumi met fijne kruiden
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Vegetarisch
Barbecue
Bijgerechten

Ingrediënten voor 1 Porties
1 Porties
- 1/4 bussel bladpeterselie
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 1/2 bussel krulpeterselie
- 1 el maisolie
- gemalen komijn
- 1 blok halloumi (2 x 225 g)
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1986053100303700000
F1986053100316200000
F1986053100316200000
S1971110500006180000
S2021020400504960000
F2020043000057840000
Begin met koken
Bereidingstijd: 10 min.
- Pluk de blaadjes van de bladpeterselie, krulpeterselie en kervel en hak ze fijn.
- Meng ze met maisolie en komijnpoeder.
- Snijd voor elk blok de halloumi in 4 dikke sneden en gril ze op de barbecue, zonder ze met olie te bestrijken. Haal de kanten van de sneden halloumi door het kruidenmengsel en druk telkens goed aan. Serveer meteen.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Grieks
Vegetarisch
Barbecue
Bijgerechten
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1986053100303700000
F1986053100316200000
F1986053100316200000
S1971110500006180000
S2021020400504960000
F2020043000057840000