Gegrilde forellen en krieltjes met tahinisaus en kruidenslaatje
door Loïc Van Impe


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 Ardense forellen
- 2 el citroensap
- 1 bussel waterkers
- 1 bussel dille
- 800 g krieltjes
- 1 el rode wijnazijn
- 2 kl honing
- 2 el tahini
- 2 el olijfolie
- peper
- zout
- 4 Ardense forellen
- 2 el citroensap
- 1 bussel waterkers
- 1 bussel dille
- 800 g krieltjes
- 1 el rode wijnazijn
- 2 kl honing
- 2 el tahini
- 2 el olijfolie
- peper
- zout