Gegrilde chateaubriand met driekleurige sla en makkelijke bearnaisesaus

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 chateaubriands
- 1 driekleurige kropsla met kluit
- 800 g krieltjes
- 7 el olijfolie
- 1 el Xérèsazijn
- 6 takjes tijm
- fleur de sel
- peper
- 200 g mayonaise (Bearnaisesaus)
- 1 el mosterd (Bearnaisesaus)
- 1 el azijn met dragon (Bearnaisesaus)
- 2 el water (Bearnaisesaus)
- 4 chateaubriands
- 1 driekleurige kropsla met kluit
- 800 g krieltjes
- 7 el olijfolie
- 1 el Xérèsazijn
- 6 takjes tijm
- fleur de sel
- peper
- 200 g mayonaise (Bearnaisesaus)
- 1 el mosterd (Bearnaisesaus)
- 1 el azijn met dragon (Bearnaisesaus)
- 2 el water (Bearnaisesaus)