Gegrilde calamares en inktvisarmen, kerstomaten uit de oven


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 grote inktvistubes
- 600 g gekookte inktvisarmen
- 1 rode peper
- 1 bussel koriander
- 2 citroenen
- 6 el olijfolie
- 2 el viskruiden ‘Knoflook & tijm’ Delhaize
- 800 g kerstrostomaten (voor de kerstomaten uit de oven)
- 4 el olijfolie (voor de kerstomaten uit de oven)
- peper en zout (voor de kerstomaten uit de oven))
- 4 grote inktvistubes
- 600 g gekookte inktvisarmen
- 1 rode peper
- 1 bussel koriander
- 2 citroenen
- 6 el olijfolie
- 2 el viskruiden ‘Knoflook & tijm’ Delhaize
- 800 g kerstrostomaten (voor de kerstomaten uit de oven)
- 4 el olijfolie (voor de kerstomaten uit de oven)
- peper en zout (voor de kerstomaten uit de oven))