Gebak met smeuïge chocoladevulling en Amaretto, slagroom met koffie

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 30 g puur cacaopoeder
- 200 g pure chocolade (minstens 80% cacao)
- 200 g griessuiker
- 150 g « Dessert Callets » (of pure dessertchocolade in stukjes)
- 250 g boter met zeezout
- 6 eieren
- 5 cl amaretto
- 50 cl verse slagroom
- 5 afgestreken el ultrafijne griessuiker
- 30 ml koffie-aroma
- bloemsuiker
- boter voor de vorm
- 30 g puur cacaopoeder
- 200 g pure chocolade (minstens 80% cacao)
- 200 g griessuiker
- 150 g « Dessert Callets » (of pure dessertchocolade in stukjes)
- 250 g boter met zeezout
- 6 eieren
- 5 cl amaretto
- 50 cl verse slagroom
- 5 afgestreken el ultrafijne griessuiker
- 30 ml koffie-aroma
- bloemsuiker
- boter voor de vorm