Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Vegetarisch
Eindejaar,Romantisch diner
Dessert
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 1 doos frambozensorbet
- 125 ml culinaire lightroom 20% vet
- 15 ml halfvolle melk
- 8 gesouffleerde koekjes met amandelen
- 100 ml kokosmelk
- 4 madeleines
- siroopparels Monin
- 1 takje verse munt
- 60 g witte chocolade
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2018032200041860099
F2021022500077550000
S2018070500080740000
Begin met koken
- Smelt de chocolade met de melk en room op een zacht vuur.
- Voeg de kokosmelk toe en mix tot een gladde massa. Zet in de koelkast.
- Voor je opdient: giet de kokoschocoladegazpacho in diepe borden. Serveer met een sorbetquenelle. Werk af met de verkruimelde madeleines en gesouffleerde koekjes en versier met enkele muntblaadjes en siroopparels van Monin.
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Eindejaar,Romantisch diner
Overig
Dessert
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2018032200041860099
F2021022500077550000
S2018070500080740000