Fricassee van groene asperges, edamameboontjes en boschampignons met tuinkruidenroom

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g boschampignons (mix naar keuze)
- 330 g groene aspergepunten (3 schaaltjes)
- 400 g diepvries-edamameboontjes
- 1 sjalot
- 2 biocitroenen
- 2 dl room
- 50 g boter
- 20 g verse kruidenmix (naar keuze: peterselie, kervel, bieslook, dragon …)
- 2 teentjes verse knoflook
- peper en zout
- Kruidenmolen ‘Chili Explosion’ (Santa Maria)
- 200 g boschampignons (mix naar keuze)
- 330 g groene aspergepunten (3 schaaltjes)
- 400 g diepvries-edamameboontjes
- 1 sjalot
- 2 biocitroenen
- 2 dl room
- 50 g boter
- 20 g verse kruidenmix (naar keuze: peterselie, kervel, bieslook, dragon …)
- 2 teentjes verse knoflook
- peper en zout
- Kruidenmolen ‘Chili Explosion’ (Santa Maria)